Arapçeşme Mahallesi Şehit Oktay Kaya Caddesi NO: 73/A GEBZE KOCAELİ
trende

Gebze’de Spiral Hortum Çeşitleri ve Satışı ( 15-20 Metre)

10.01.2022
368
Gebze’de Spiral Hortum Çeşitleri ve Satışı ( 15-20 Metre)

Spiral hortum çeşitleri, pek çok alanda kullanılan hortum çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. İnşaat, günlük kullanım, sanayi, lojistik ve daha pek çok alanda spiral hortumlara rastlamak mümkündür. Hatta üretim zincirlerinden olmayan atöyle, oto yıkama firmaları, temizlik firmaları ve mobilya sektöründe bile spiral hava hortumlarına rastlamak mümkündür. Bu sebeple de kullanım alanı çok geniş kabul edilen bir hortum çeşididir. Günlük kullanımda ise bahçe sulama ve farklı amaçlarla da evimizde ve bahçemizde kullandığımız bir hortum çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Spiral hortumlar, spiral şeklinde olması sebebiyle bu adı almışlardır. Spiral hortum satışı yapan firmamızda da bu ürünün pek çok çeşidine ulaşmak mümkündür. İstediğiniz ölçüde, istediğiniz kullanım biçimine uygun şekilde üretilen spiral hortumlar, firmamız bünyesinde üretilip imal edilmektedir. Firmamız, imalatçı firmalar arasında yer almaktadır.

Spiral Hortum Nedir?

Spiral hortumlar günümüzde pek çok alanda kullanılan ancak başta ziraat, sanayi, inşaat ve üretim sektörlerinde kullanılan bir hortum biçimidir. Kimsayal dayanıklılığı yüksek olan tipleri olsa da, yaygın olarak su ve hava taşıma amacıyla kullanılır. Komprasör cihazlarından basınçlı hava verme amacıyla kullanılan spiral hortumların en çok karşımıza çıktığı sektör bu şekilde kabul edilmektedir.

Spiral hortumların öne çıkan bir diğer özelliği ise likit, emisyon ve transmisyon açısından bu aşamalarda da rahatlıkla kullanılabilir ve uygun olması gelmektedir. Temel kullanım özellikleri ele alındığında ise çok tercih edilen bir hortum tipi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Spiral hortumlar pek çok sektörde kullanılabilir ve bu sektörlerin dışında da evde günlük kullanım için uygundur. Yer kaplamayan bir yapıya sahip olduğundan, spiral hortumlar bahçe sulama sistemlerinde de tercih ediliyor. Zaten bahsettiğimiz üzere tarımsal sulama işlemlerinde de spiral hortumlara ulaşmak mümkündür. Spiral hortumlar daha çok ergonomik oluşu ile tercih ediliyor.

Bu sebeple spiral hortum satışı ve Gebze spiral hortum firmaları arasında olan firmamız da, sizlerin kullanımına en uygun şekilde hortum üretimi yapıyor ve sizlerin değerli kullanımlarına sunuyor.

Spiral Hortum Satışı Gebze

Spiral hortum satışı Gebze ve Gebze Spiral hortum fiyatları hakkında çok merak edilen bilgiler yer almaktadır. Firmamızda üretilen spiral hortumlar, ekonomik oluşuyla da ön plana çıkmaktadır. Ekonomik ürünlerin son dönemlerde önem kazanması ile birlikte, kullanım alanına göre spiral hortumları tercih ederek siz de maddi olarak da ciddi bir tasarruf sağlamış olacaktır.

Spiral hortumlar 7.5 ve 15 metrelik iki farklı tipte bulunuyor. Aslında istediğiniz ölçülerde spiral hortum da kestirebiliyorsunuz. Ancak bu iki uzunluk, sık kullanılan uzunluk olarak karşımıza çıkıyor ve 15 ve 20 metrelik olanları genelde sanayi gibi ortamlarda kompresörlerde kullanılıyor.

Gebze spiral hortum satışı ve Gebze spiral hortum firmaları arasında yer alan şirketimiz, üretim aşamalarından fotoğrafları da internet sitemizde paylaşıyor. Ürünlerimiz ve referanslarımız sayfalarını incelediğinizde daha önce yaygın olarak satışını yaptığımız ürünlere ulaşabilirsiniz.

Spiral Hortum Fiyatları

Spiral hortum fiyatları Gebze ilçemiz için çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Spiral hortum satışı ile alakalı şirketimizde pek çok ürün çeşidi bulunmaktadır. Ürün çeşitlerimiz hakkında bilgi almak ve daha fazla detay öğrenmek istiyorsanız bizi hemen arayabilirsiniz. Firmamız çalışanları, soracağınız her türlü soruyu memnuniyetle yanıtlayacak ve size hizmet vermekten onur duyacaktır. Fiyat bilgileri ile alakalı dilerseniz mail adresinize fiyat listesi gönderimi de yapılabilir.

Spiral hortum fiyatları Gebze için ekonomik olanları tercih ediliyor. Gebze ilçesinde satışını yaptığımız spiral hortum çeşitleri ve spiral hortum satışı hakkında detaylı bilgiyi ürünler sayfasında bulabilirsiniz.

Spiral Hortum Kullanım Alanları

Spiral hortumların kullanım alanlarının başında tarım ve sanayi gelmektedir. Çok kullanıldığını söyleme sebebimiz ise ergonomik oluşudur. Her ortama uyum sağlayabilen, yer kaplamayan ve istediğiniz uzunlukta bulabileceğiniz spiral hortumlar sayesinde hem alandan tasarruf edebilir, hem de imkanlar dahilinde işinize uygun en düzgün seçimi yapabilirsiniz.

  • Ağır hizmet sınıfı güvenli kullanım alanları,
  • Tarımda, sanayide, inşaatlarda, evlerde, kanalizasyonlarda, her türlü su, tuzlu su, hafif kimyasalların tahliyesinde güvenli kullanım imkanı,
  • Ağır hizmet emici işlerinde, özellikle çok soğuk iklimlerde güvenli kullanım özelliği,
  • Her türlü hava şartlarına, yüksek basınca ve ozona dayanıklı
  • Sert PVC spiral destekli ana malzeme kalitesi.

Gebze spiral hortum satışı için bizimle iletişime geçebilir, telefon ile de ulaşabilirsiniz. İletişim sayfasındaki formu doldurarak bir fiyat listesi de talep edebilirsiniz. Gebze spiral hortum satışı alanında faaliyet gösteren firmamız üretici firma konumundadır.

Dayanıklı malzemeden üretilen spiral hortumların kullanım alanlarını yukarıda anlatmıştık. Elbette bunun haricinde farklı sektörlerde de spiral hortumları kullanmak mümkün. Hava tahliyesinde ve basınçlı hava kompresörlerinde de uygun bir kullanım alanı sunmaktadır. Spiral hortumlar sayesinde her alanda hava tahliyesi, kimyasal tahliyesi ve sulama gibi işlemleri yapabilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
Whatsapp Online !
Merhaba size nasıl yardımcı olabiliriz